Hazard: Verkeerd beeld van mij geschapen

Hazard: "Verkeerd beeld van mij geschapen"

Gepubliceerd: vrijdag 13 mei 2011 om 19:28vr 13-05-2011 om 19:28

Hazard (20) zou met Lille zijn eerste prijs kunnen binnenhalen. "Ook al ben ik nog jong, dat is iets dat nog ontbreekt", vertelt de jonge Belg in Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure. "Dat ik dat kan doen met de club waar ik sinds mijn 14e gevormd ben, maakt het bovendien mooier. Niet enkel de club, maar de hele regio snakt naar een prijs. Dat voel je.  We komen er ook steeds dichterbij. In de competitie schat ik onze kansen op 80%. Eigenlijk zijn wij de enigen die ons nog van de titel kunnen houden."

Mogelijk sluit Hazard met twee prijzen zijn dienstverband bij Lille af. Voor de aanvaller is er volop belangstelling, zo zou Internazionale inmiddels ook interesse tonen. "Ik weet niet of ik volgend seizoen nog in Lille zal spelen. Met Lille de Champions League spelen, kan een goeie reden zijn om te blijven."

Tevens kan de Belg in Frankrijk worden verkozen tot Speler van het Jaar. Desondanks zit hij bij België vaak op de bank. In het verleden werd hem onder meer een gebrek aan arbeid tijdens de training verweten. "Terwijl ik enkel bedoelde dat ik zoals elke voetballer liever een wedstrijd speel, dan dat ik train. Ik werd gezocht en zo is er een verkeerd beeld van mij geschapen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eden Hazard

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws