'Arsenal wil de markt op met geld Arshavin'

'Arsenal wil de markt op met geld Arshavin'

Gepubliceerd: woensdag 18 mei 2011 om 20:06wo 18-05-2011 om 20:06

In januari 2009 werd Arshavin voor een bedrag van ruim vijftien miljoen euro gekocht van Zenit Sint-Petersburg. Dit seizoen speelde de offensieve middenvelder de meeste officiële wedstrijd van de gehele selectie, maar een vaste basisplaats kreeg hij desondanks niet toegewezen. In de topwedstrijden stelde Wenger steevast zijn sterkste formatie op en daar behoorde Arshavin telkens niet toe.

Arsenal hoopt hetzelfde bedrag te ontvangen als tweeënhalf jaar geleden werd betaald voor Arshavin. Een verkoop van de international van Rusland zal desondanks nog een moeilijke klus kunnen worden. In Londen strijkt de speler bijna negentigduizend euro per week op. Het is maar de vraag of andere clubs willen voldoen aan de financiële eisen.

Fans van Arsenal eisen voor het nieuwe seizoen versterkingen. De voorbije jaren verkocht de Londense club diverse spelers, maar met het ontvangen geld werd zelden iets gedaan. Ondertussen grijpt Arsenal al jaren naast de prijzen, zelfs directe plaatsing voor de Champions League is zeer onzeker geworden, en lopen de prijzen van de seizoenkaarten explosief op.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws