Huntelaar: Ajax heeft een goede aan Davids

Huntelaar: "Ajax heeft een goede aan Davids"

Gepubliceerd: donderdag 2 juni 2011 om 20:23do 02-06-2011 om 20:23

Davids is samen met Johan Cruijff, Paul Römer, Marjan Olfers en Steven ten Have voorgedragen door de ledenraad van Ajax. "Heel erg leuk als Edgar bij de club betrokken wordt. Edgar is een man met een mening, een echte persoonlijkheid", reageert Huntelaar aan NUsport.

Huntelaar speelde in het verleden bij Ajax samen met Davids. "Ik had een klik met hem. Kon goed met hem over voetbal praten. We zijn allebei erg gedreven en perfectionistisch. We hebben ook wel eens ruzie gehad, maar dat vind ik juist goed. Dat geeft aan dat hij ergens voor staat. Het was een ruzietje op de training. Ik vond dat hij moest meelopen met zijn man, hij vond dat ik 'm moest overnemen."

De huidige spits van Schalke 04 meent dat Davids met zijn eigenschappen als voetballer van waarde kan zijn voor Ajax. "Hij had de unieke combinatie van pure techniek, functionele techniek en een ongelooflijke mentaliteit. Als hij daarop ingezet wordt, als hij dat moet controleren, dan denk ik dat Ajax een goede aan hem heeft. Hij is makkelijk in de omgang, kan met iedereen kletsen en heeft als voetballer ervaring in de grootste competities."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws