Toekomst Aquilani nog onduidelijk

Toekomst Aquilani nog onduidelijk

12-06-2011 22:12

"Antonio Conte (nieuwe trainer Juventus, red.) is aan het denken, maar Aquilani wil graag in Italië blijven. Nu kijken we of er andere opties zijn", vertelde zaakwaarnemer Franco Zavaglia aan Radio Mana Mana. Juventus legde onlangs al de middenvelders Andrea Pirlo van AC Milan en Michele Pazienza van Napoli vast. "Aquilani is geen ideale partner voor Pirlo op het middenveld. Juventus moet anders het systeem aanpassen."

De toekomst van de 26-jarige Aquilani, die nog een contract tot medio 2014 heeft bij Juventus, lijkt dus zeker niet bij Juventus te liggen. Zavaglia heeft er echter wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.
"Het geruststellende is dat Alberto dit seizoen 36 duels speelde, dus twijfels over zijn fysieke gesteldheid kunnen de prullenbak in."

Een terugkeer naar AS Roma, waar Aquilani tussen 2001 en 2009 speelde is haast uitgesloten volgens Zavaglia. "Ik denk dat, dat zeer onwaarschijnlijk is. Liverpool betaalde een mooi bedrag om hem twee jaar geleden te contracteren en om hem nu weer terug te verkopen zou eigenlijk een eigen doelpunt zijn. Over een mogelijk vertrek naar AC Milan lees ik alleen in de media. Momenteel is er niemand concreet."