Vargas voor 2,5 miljoen aan A'lecht verkopen

"Vargas voor 2,5 miljoen aan A'lecht verkopen"

18-06-2011 11:22

De Venezolaan heeft zijn zinnen gezet op een binnenlandse transfer naar Anderlecht. "Als Club nog geld wil verdienen aan Vargas moeten ze verkopen aan Anderlecht voor 2,5 miljoen", zegt makelaar Dirk De Vriese in Het Nieuwsblad. "Of hij vertrekt voor veel minder geld naar het buitenland."

Club-manager Vincent Mannaert blijft ondertussen rustig. "'Bij mijn weten is er nog geen enkel officieel bod voor Ronald binnen. Als Anderlecht of andere clubs echt geïnteresseerd zijn volstaat het mij te bellen. Maar dat is nog niet gebeurd. Er wordt veel met namen geschermd maar er komt niks concreets op tafel."

Mannaert snapt niets van de houding van het kamp-Vargas en vermoedt dat zijn zaakwaarnemers een grote vinger in de pap hebben. "Ik kan alleen maar vaststellen dat de makelaars van Vargas alle zeilen bij zetten om het tot een breuk te laten komen. Wij van onze kant stellen ons wel constructief op."

Naast Anderlecht is er ook belangstelling van Benfica en Sporting Portugal. Daarnaast heeft een niet bij naam genoemde Nederlandse club hoop op zijn komst.