Vukovic: Roda JC is niet een stapje terug

Vukovic: "Roda JC is niet een stapje terug"

24-06-2011 18:08

Vukovic is sinds twee seizoenen eigendom van PSV, waar hij niet tot de vaste kern behoorde. In Kerkrade hoopt de verdediger wekelijks aan de bak te komen. "Ik wil bij Roda JC bewijzen dat ik het niveau van PSV wel degelijk aankan", vertelt de Serviër op het digitale thuis van de Limburgse club. "Ik zie Roda JC niet als een stapje terug. Ik denk dat ik me hier optimaal kan ontwikkelen."

Veel kan Vukovic niet vertellen over zijn nieuwe club, wel heeft hij een goed gevoel bij Roda JC. "Ik ken de jongens alleen van de wedstrijden die ik tegen ze heb gespeeld. Ik verwacht echter dat we een sterk elftal krijgen. We moeten gewoon elke wedstrijd laten zien dat we kwaliteit in ons team hebben. Wellicht ben ik wat te optimistisch, maar ik denk dat Europees voetbal haalbaar moet zijn."

Of zijn avontuur in Kerkrade beperkt blijft tot één jaar durft Vukovic niet te zeggen. "Je weet het nooit in voetbal. Nu ligt de focus op Roda JC. Ik zal elke wedstrijd meer dan honderd procent geven voor deze club."