Fer wacht op 'ultieme aanbieding' Feyenoord

Fer wacht op 'ultieme aanbieding' Feyenoord

26-06-2011 23:25

"FC Twente heeft zich gemeld bij Feyenoord toen ik op vakantie in Bali zat. Het liefst blijf ik wel in Nederland. Het buitenland komt te vroeg of het moet echt een droomclub zijn", aldus Fer tegenover Metro. "Ik heb begrepen dat Feyenoord met een ultieme aanbieding komt. Ik wacht af." Het huidige contract van de speler loopt volgend jaar af.

Fer laat weten dat geld niet de bepalende rol speelt in zijn beslissing om bij te tekenen of te vertrekken. "Ik wil me ontwikkelen en dat is vorig jaar te weinig gebeurd. Dat had te maken met allerlei redenen: de trainingen gingen niet altijd goed genoeg, ervaren spelers vertrokken en ik had moeite met mijn nieuwe rol."

De middenvelder blijft dan ook alleen in Rotterdam als hij het gevoel heeft dat hij er zich kan verbeteren. "Ik heb spelers nodig aan wie ik me kan optrekken. Nu moest ik die speler zijn aan wie anderen zich moesten optrekken. Vice-aanvoerder is een belangrijke rol en ik legde mezelf dan ook veel druk op. Ik was er gewoon nog niet klaar voor."