Zonneveld had avontuur nooit willen missen

Zonneveld had avontuur nooit willen missen

28-06-2011 20:43

"Ik had dat voor geen goud willen missen", zegt Zonneveld in gesprek met Omroep Brabant. "Ik heb daar een mooie tijd meegemaakt, het is wel jammer dat je daar dan zoiets meemaakt dat je contract wordt ontbonden door hele rare en vage redenen, ook leugens. Als NAC dan bij je aanklopt kun je daar alleen maar blij mee zijn."

Ondanks zijn avontuur bij AEK Limassol weet de voormalig speler van onder meer FC Groningen en PSV van de mindere periode van NAC. "Ik heb het op de voet gevolgd en natuurlijk ook van de trainer gehoord. Er moet ook nog wel aan gewerkt worden, maar ze zeiden ook dat het goed gaat komen. Er is een sluitende begroting. Het belangrijkste nu is dat we ons op het sportieve kunnen richten."

Het wordt voor NAC een seizoen waarin het strijd wil gaan leveren. "Ik heb dat altijd gedaan, ook bij andere clubs waar ik heb gespeeld. Maar alles begint ook bij strijd, dat hebben vorig jaar een aantal clubs bewezen in Nederland. Die hadden misschien niet de beste selecties van Nederland, maar ze deden wel mee en haalden de play-offs."

"Je kan het laten zien door voor elkaar te knokken", vervolgt Zonneveld zijn verhaal. "Als iemand een verkeerde bal geeft er proberen een goede van te maken. Niet gelijk zeiken naar elkaar. Dan krijg je ook de supporters er achter en dan heb je denk ik ook de mooiste supporters die er zijn."