Mårtensson past denk ik goed bij FC Utrecht

"Mårtensson past denk ik goed bij FC Utrecht"

Gepubliceerd: zaterdag 9 juli 2011 om 21:32za 09-07-2011 om 21:32

Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht, laat op de clubsite weten content te zijn met de komst van de de rechtspoot. "We zijn er ook met GAIS op een goede manier uitgekomen. De onderhandelingen liepen plezierig, waardoor we per direct over een speler kunnen beschikken, die de vacature Silberbauer kan opvullen. Johan is een open en intelligente jongen en past ook daarom denk ik goed bij FC Utrecht."

Ook technisch directeur Foeke Booy denkt dat FC Utrecht een goede slag geslagen heeft met de komst van Mårtensson (22). "Hij is een dynamische speler die zowel verdedigend als aanvallend prima uit de voeten kan. Een typische box to box-speler, tweebenig. Hij past, ook al door zijn mentaliteit, prima bij FC Utrecht. Ondanks zijn betrekkelijk jonge leeftijd heeft hij toch al behoorlijk wat ervaring."

In de toekomst hoopt FC Utrecht de Zweed voor een mooi bedrag door te kunnen verkopen, iets wat de club eerder al lukte met Dries Mertens, Kevin Strootman en Ricky van Wolfswinkel. "Mårtensson is nu al een uitstekende speler en hij kan de komende jaren alleen nog maar beter worden. Op deze manier blijven we stap voor stap bouwen aan ons team."

Lees meer over:FC UtrechtGAIS

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws