Transferoverzicht donderdag 21 juli

Transferoverzicht donderdag 21 juli

22-07-2011 02:02

Koeman volgt Been op bij Feyenoord
Feyenoord heeft donderdag geen nieuwe speler binnengehaald, maar wel een nieuwe coach. Ronald Koeman tekent voor één seizoen in Rotterdam en is daarmee de opvolger van Mario Been.
Lees verder

Werder trekt Papastathopoulos aan
Sokratis Papastathopoulos moet voor de nodige stabiliteit gaan zorgen in de defensie van Werder Bremen. De Griekse international werd voor een onbekend bedrag overgenomen van Genoa, dat hem vorig seizoen verhuurde aan AC Milan.
Lees verder

Sparta heeft wel plek voor Varela
Toni Varela heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder was vorig seizoen nog een vaste waarde bij promovendus RKC Waalwijk, maar moest desondanks vertrekken. Na een proefperiode besloot Sparta Rotterdam hem wel een contract aan te bieden.
Lees verder

Capdevila volgt Coentrão op bij Benfica
Joan Capdevila is de komende twee jaar de linksback van Benfica. De ervaren verdediger komt transfervrij over van Villarreal, waar hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen. Bij Benfica geldt de Spaanse international als de vervanger van Fabio Coentrão.
Lees verder

Miljoenentransfer Sánchez naar Barça rond
Alexis Sánchez mag zich na maanden vol speculatie eindelijk speler van FC Barcelona noemen. De aanvaller komt voor 26 miljoen euro over van Udinese, dat via bonussen nog ruim elf miljoen extra kan ontvangen voor de rechtsbuiten.
Lees verder

Courtois op huurbasis naar Atlético
Thibaut Courtois maakt komend seizoen nog geen deel uit van de selectie van Chelsea. De Engelsen kochten de doelman vorige week voor negen miljoen euro van KRC Genk, maar verhuren hem direct aan Atlético Madrid. Daar geldt de Belg als vervanger van David De Gea.
Lees verder