Wisgerhof: FC Vaslui loert op de counter

Wisgerhof: "FC Vaslui loert op de counter"

25-07-2011 19:48

Wisgerhof is dan ook op zijn hoede, vertelt hij Voetbal International. "Ze spelen gegroepeerd en loeren op de counter. Voorin hebben ze met de fysiek sterke spits Bello en de Brazilianen Wesley en Adaílton spelers die het verschil kunnen maken."

"Maar goed, deze trainer kennende gaan we vooral ons eigen, aanvallende spel spelen", vervolgt de ervaren centrale verdediger. "Met een overwinning willen we ons een goede uitgangspositie voor de return verschaffen."

FC Twente oefende al tegen Standard Luik, Galatasaray en Fenerbahçe. De ploeg is dan ook goed voorbereid, aldus Wisgerhof. "Je praat dan toch over drie internationale tegenstanders waartegen wij steeds de betere ploeg waren. Vooral de wedstrijd tegen Galatasaray was goed. Die ploeg ging echt volle bak, maar verdedigend hebben wij nauwelijks kansen weggegeven."

De Tukkers spelen onder Adriaanse veel aanvallender dan onder zijn voorganger Michel Preud'homme. Het doel is om elke tegenstander op te jagen, weet Wisgerhof. "Aanvallend zie je de ideeën van trainer Co Adriaanse steeds beter terugkomen. We proberen de tegenstander niet te laten opbouwen, zetten vroeg druk en jagen constant af."