Babel pijnigt Luhukay; Dortmund herpakt zich

20-08-2011 19:26

Babel vond al na vijf minuten spelen het net. Sejad Sahilovic maakte er halverwege de tweede helft vanaf de stip 0-2 van. Even eerder miste Sascha Mölders namens Augsburg nog vanaf elf meter.

Zodoende boekte Hoffenheim de tweede overwinning van het seizoen. Het FC Augsburg van trainer Jos Luhukay wacht nog op de eerste zege. De promovendus verzamelde tot op heden twee punten uit drie duels.

Borussia Dortmund - 1. FC Nürnberg 2-0

Borussia Dortmund heeft zich zaterdag herpakt na de nederlaag van afgelopen week op bezoek bij Hoffenheim. De landskampioen was in het eigen Signal Iduna Park met 2-0 te sterk voor 1. FC Nürnberg.

De gevierde man aan de zijde van de titelverdediger was Robert Lewandowski. Hij brak het verzet van Nürnberg door vijf minuten na rust de 1-0 aan te tekenen. Tien minuten voor tijd sleepte de thuisclub de zege over de streep toen Kevin Grosskreutz de 2-0 op het scorebord zette.