Steijn: Het leek wel een uitzending van MASH

Steijn: "Het leek wel een uitzending van MASH"

29-08-2011 12:59

ADO Den Haag boekte zondag de eerste zege van het seizoen (0-3), maar dat ging met de nodige pijn en moeite. "De Graafschap-uit is altijd lastig", begon Steijn lachend. De trainer staat er inmiddels om bekend regelmatig clichés aan te halen.

"Zowel tegen FC Groningen als tegen PSV hebben we dikverdiend verloren, maar toch begonnen we met een heel goed gevoel aan deze wedstrijd. We hadden De Graafschap een aantal keren gezien en het plan voor vandaag heeft heel goed uitgepakt. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen."

"We misten in de eerste helft nog wat vastigheden, maar namen daarna het initiatief over. En in de tweede helft hebben we het uitstekend gedaan", zei Steijn, die meerdere spelers zag uitvallen. "Het werd beuken, maar ook dat weet je als je naar Doetinchem gaat."

"Ik kwam in de rust in de kleedkamer en het leek wel een uitzending van MASH. Drie spelers hadden een hoofdwond, Paul Mulders liep met een dik oog en ook Lex Immers had last. Maar de jongens hebben het uiteindelijk prima opgepakt", aldus de hoofdtrainer.