Nasri stond transfer Sneijder in de weg

Nasri stond transfer Sneijder in de weg

Gepubliceerd: vrijdag 30 september 2011 om 09:53vr 30-09-2011 om 09:53

Kia Joorabchian, zaakwaarnemer van Tévez, heeft de mogelijke ruil kenbaar gemaakt, meldt De Telegraaf. "Ik weet dat Tévez bij Inter al was aangeboden als ruilobject in de transfer en dat er serieus sprake van was dat de deal plaats ging hebben. Door de komst van Nasri zag het ernaar uit dat City toch te veel spelers zou krijgen op het middenveld."

Door de problemen rondom Tévez, de Argentijn weigerde dinsdag in te vallen tegen Bayern München, wil Manchester City alsnog gaan ruilen met Internazionale. De Engelse club wil Sneijder in de winterstop halen, terwijl de aanvaller de omgekeerde weg zal bewandelen. Door zijn weigering in te vallen tegen Bayern is Tévez voor twee weken geschorst, trainer Mancini liet direct na de wedstrijd weten helemaal klaar te zijn met de Zuid-Amerikaan.

Mocht de aanvoerder van vorig seizoen daadwerkelijk vertrekken, valt er een salarispost van 220.000 euro per week weg. Dat geld ligt dan mogelijk klaar voor Sneijder, die er nooit een geheim van heeft gemaakt ooit in de Premier League te willen spelen. Mancini gaf eerder deze week al aan dat het middenveld nog versterking nodig heeft.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws