Verpest 'boze wolf' ManU het sprookje van Aldershot?

Verpest 'boze wolf' ManU het sprookje van Aldershot?

25-10-2011 19:58

Het bekertoernooi is inmiddels aanbeland in de kwartfinales en telt één vreemde eend in de bijt: Aldershot Town, de nummer vijftien van de League Two, overtreft alle verwachtingen. Als beloning voor de uitstekende prestaties werden The Shots getrakteerd op een thuisduel met landskampioen Manchester United. Dinsdagavond maakt Aldershot zich op voor wat nu al 'het duel van de eeuw' voor de club is voor de club en jij kunt er live bij zijn.

Unibet TV zendt dinsdag en woensdag twee duels in de kwartfinales van de League Cup live uit. Liefhebbers van nostalgie en de échte Engelse voetbalsfeer kunnen hun hart ophalen. Het EBB Stadium van Aldershot telt 'slechts' 7100 plaatsen, maar de fans kunnen het gras aanraken. De ouderwetse staantribunes zorgen voor een bijzondere sfeer. Het script voor een sprookje en een enorme stunt ligt klaar. Tot zover het dromen.

De realiteit is dat Manchester United uiteraard de grote favoriet is (1.25). Voor een overwinning van Aldershot keert Unibet elke ingezette euro tien keer uit. Rondom en tijdens het duel biedt de bookmaker een keur aan weddenschappen aan. Uiteraard is het ook mogelijk om live een wedje te leggen. Bekijk het sprookje van Aldershot hier live.

Stoke City - Liverpool

Woensdagavond is het de beurt aan Stoke City en Liverpool. Het elftal van trainer Kenny Dalglish is licht favoriet (2.30), maar elke volger van het Engelse voetbal weet dat een bezoekje aan Stoke's Britannia Stadium garant staat voor een lastige avond. Stoke City, dat 2.90 genoteerd staat, versloeg Liverpool bovendien tijdens de laatste twee ontmoetingen tussen beide clubs in Stoke. Een stunt hangt dus in de lucht!