Plet: Ik kan nog groeien op alle vlakken

Plet: "Ik kan nog groeien op alle vlakken"

27-10-2011 14:22

Heracles won in eigen huis met 4-0 van Berkum en staat daardoor in de achtste finale van de KNVB Beker. "Het ging redelijk, maar qua spel kan het zeker nog beter. Ik kan nog groeien op alle vlakken. Meevoetballen, omschakelen, dat soort dingen", zei Plet na afloop tegen TwenteSport

"Aan de andere kant mag ik, met het aantal doelpunten dat ik tot dusver gescoord heb, niet ontevreden zijn", bekeek de topscorer van Heracles het van de zonnige zijde. In de competitie heeft Plet er zes inliggen, in de beker tilde hij zijn aantal woensdag naar vier.

In Voetbal International werd onlangs gesteld dat Plet miljoenen op kan leveren voor de Almeloërs. "Het is een heel mooi compliment, maar wat ik waard ben, is niet van zo'n groot belang", reageerde het talent nuchter. "Dat zijn zaken voor clubs onderling. Ik moet mezelf blijven verbeteren en blijven presteren. En dan zie ik wel waar ik terecht komt."

Wat zijn club betreft, denkt Plet dat Heracles ver kan komen in het bekertoernooi. "We hebben gewoon een goed team en spelen we goed voetbal. We hoeven voor niemand onder te doen, dus ook niet in de beker. Het bekertoernooi is ook zeker belangrijk voor ons. Wij kunnen ver komen. Buiten het feit dat zulke wedstrijden leerzaam zijn voor ons, is het de kortste weg naar Europa."