Beckham: We zijn nu allemaal helden

Beckham: "We zijn nu allemaal helden"

21-11-2011 11:11

Galaxy was zondag met 1-0 te sterk voor Houston Dynamo. Het is de eerste landstitel van Beckham met Galaxy sinds zijn komst. Zijn contract in Los Angeles loopt komende maand af, de toekomst van Beckham staat in de sterren geschreven. "Of ik nu blijf of niet, ik heb hier vijf ongelooflijke jaren beleefd", zegt Beckham in gesprek met ESPN.

"Ik houd van Los Angeles. De fans zijn geweldig, de eigenaren, de spelers... iedereen mag zichzelf een held noemen vanavond. We hebben dit met z'n allen voor elkaar gekregen", aldus Beckham, die zijn toekomst niet laat bepalen door de zege. "Dat heb ik altijd al gezegd. Het maakt niet uit wat er aan het einde van het seizoen gebeurt."

Beckham stond ondanks een scheurtje in zijn hamstring op het veld namens Galaxy. Met een toneelstukje probeerde hij de concurrentie op het verkeerde been te zetten. "Een paar dagen terug liep ik dat scheurtje op. Ik heb iedereen gezegd dat het een verkoudheid was. Ik probeerde tijdens de persconferentie m'n neus vaak op te halen, maar ik denk niet dat iemand me geloofde."