Overbodige Höcher hoog op lijstje Willem II

Overbodige Höcher hoog op lijstje Willem II

22-11-2011 09:36

Höcher kwam afgelopen zomer over van Helmond Sport, maar in Den Haag wist hij nimmer te imponeren. De flankspeler speelde tot dusver niet meer dan vier wedstrijden, waarvan slechts twee als basisspeler. Trainer Maurice Steijn liet al weten dat de speler in de winterstop mag vertrekken.

Willem II hoopt daarvan te profiteren. "Höcher is een interessante speler en staat hoog op ons lijstje, ja", zegt directeur Marc van Hintum in Voetbal International. "Toch hebben we nog niemand gesproken over de mogelijkheden of onmogelijkheden. Ik kan daarentegen niet ontkennen dat Marc een serieuze optie is."

De 27-jarige Höcher zou bij de Tricolores opnieuw onder Jurgen Streppel spelen. Beiden werkten eerder succesvol samen bij Helmond Sport. Afgelopen seizoen was de vleugelaanvaller daar nog goed voor zestien doelpunten. Bij ADO kwam hij nog niet tot scoren.

De Tilburgers krijgen mogelijk concurrentie van Sparta Rotterdam, dat in de winter een dubbelslag hoopt te slaan. Naast Höcher moet ook Wouter de Vogel naar Het Kasteel komen. De 21-jarige middenvelder mag van ADO op huurbasis ervaring opdoen.