Leemans en Gentenaar op de weg terug bij VVV

Leemans en Gentenaar op de weg terug bij VVV

Gepubliceerd: donderdag 8 december 2011 om 08:46do 08-12-2011 om 08:46

De 28-jarige Leemans kwam voor het laatst in actie toen VVV aan het einde van vorig seizoen tegen FC Zwolle speelde. Tijdens een ingreep werd er een vernauwing aan een zenuwkanaal aangepakt, waarna de pijn verdween en het herstel kon aanvangen.

"De revalidatie gaat zeer goed", vertelt de Belg op de clubsite. "Ik heb geen pijn meer en merk dat mijn lichaam met de week aan kracht wint. Ook met de conditie gaat het de goede kant op. Ik hoop dan ook dat ik na de winterstop fit genoeg ben om aan te sluiten."

De 36-jarige Gentenaar kwam dit seizoen nog wel in actie, maar bleek vervolgens met een hernia te kampen. "Het is erg fijn om te merken dat ik stapjes en stappen maak", zegt de goalie over zijn herstel. "Kijk, er is geen van tevoren uitgeschreven plan dat je aan kan houden. Veel moet op gevoel en het voelt allemaal wel goed."

"Naast fietsen, crosstrainen en hardlopen op de band doe ik ook veel krachttraining en werk ik aan mijn rompstabiliteit. Maar dat is allemaal binnen. Ik kijk er naar uit om weer buiten aan het werk te gaan. Lekker dat gras op, heerlijk!"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws