Paal helpt Vorm aan punt in duel met Krul

17-12-2011 18:51

The Magpies waren op het eigen St James' Park de betere ploeg, maar lieten na dat overwicht uit te drukken in doelpunten. Vooral in de eerste helft kreeg Newcastle United enkele goede kansen, maar de paal en Vorm stonden de ploeg van Krul in de weg. Fabricio Coloccini en Demba Ba raakten beiden het aluminium. Vorm toonde zich op meerdere momenten zeer attent.

Door het doelpuntloze gelijkspel noteerde Vorm alweer zijn achtste 'clean sheet' van het seizoen. Daarmee gaat hij aan kop in de Premier League. Geen enkele keeper in de Engelse competitie hield zo vaak de nul als Vorm. Met het punt schiet Newcastle niet veel op. De club hoopte de aansluiting met de topvijf weer te vinden, maar blijft hangen op plek zes.

Ruiz spoelt Fulham-kater weg: 2-0
Fulham heeft zich in eigen land gerevancheerd voor de midweekse Europese uitschakeling. Op eigen veld waren The Cottagers met 2-0 te sterk voor Bolton Wanderers.

Met name Bryan Ruiz liet zich gelden. Een wonderschone lob van zijn voet in de 34e minuut betekende de tweede Londense treffer. Een minuut eerder tekende Clint Dempsey de 1-0 aan voor de ploeg van trainer Martin Jol.