Mancini: Ik praat over Porto, niet over Tévez

Mancini: "Ik praat over Porto, niet over Tévez"

21-02-2012 15:08

Tévez keerde afgelopen week terug in Manchester, nadat hij in november boos naar Argentinië vertrok. De spits hoopte een transfer af te dwingen, maar zijn gewenste overgang bleef uit. Inmiddels heeft hij zijn gezicht weer laten zien bij City, de vraag is nu of Tévez op korte termijn in actie komt namens de club.

"Ik ben hier om over FC Porto te praten", zegt Mancini, die zich met City voorbereidt op de return van het Europa League-treffen. "Er is een wedstrijd woensdag, tegen Porto." Mancini heeft eerder te kennen gegeven dat Tévez, die sinds september niet meer in actie kwam namens City, eerst zijn excuses aan moet bieden.

Ploeggenoot Samir Nasri juicht een terugkeer van Tévez toe. "Ik heb niet met Carlos gesproken. Maar ik vind hem nog altijd een belangrijke speler voor ons, voor elke ploeg in Europa eigenlijk want hij heeft veel kwaliteit", zegt ploeggenoot Nasri.

"Ik weet niet wat er gebeurd is. Als hij zijn excuses moet aanbieden, dan moet hij dat doen. Ik zie niet in waarom hij niet terug kan keren. We hebben kwaliteit nodig om de Europa League te winnen", aldus Nasri.