Martens en De Ceulaer Rode Duivel

Martens en De Ceulaer Rode Duivel

23-02-2012 13:15

Voor De Ceulaer is het zijn eerste selectie voor de Rode Duivels. De Limburgse spits speelt bij Lokeren de pannen van het dak en kwalificeerde zich met de Waaslanders voor de bekerfinale.

Ook Martens heeft zijn tiende selectie te danken aan zijn prima vorm. Bij AZ is de middenvelder na een zware blessure in uitstekende doen.

Jelle Vossen is er niet bij. De spits van Racing Genk zit in een dipje en is bij de Limburgse kampioen niet zeker van een basisplaats. Hoewel Romelu Lukaku niet veel speelt bij Chelsea is hij er wel bij. Ook Radja Nainggolan van Cagliari en Kevin Mirallas van Olympiacos zijn opnieuw van de partij.

De selectie:
Doelmannen: Thibaut Courtois (Atlético Madrid), Jean-François Gillet (Bologna) en Simon Mignolet (Sunderland)

Verdedigers: Toby Alderweireld (Ajax), Laurent Ciman (Standard), Vincent Kompany (Manchester City), Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg), Thomas Vermaelen (Arsenal) en Jan Vertonghen (Ajax)

Middenvelders: Nacer Chadli (Twente), Steven Defour (Porto), Moussa Dembélé (Fulham), Kevin De Bruyne (Genk), Marouane Fellaini (Everton), Guillaume Gillet (Anderlecht), Eden Hazard (Lille), Maarten Martens (AZ), Dries Mertens (PSV), Radja Nainggolan (Cagliari), Timmy Simons (Nürnberg) en Axel Witsel (Benfica)

Aanvallers: Igor De Camargo (Mönchengladbach), Benjamin De Ceulaer (Lokeren), Romelu Lukaku (Chelsea), Kevin Mirallas (Olympiacos)