Villas-Boas: Fans gaan gelukkig huiswaarts

Villas-Boas: "Fans gaan gelukkig huiswaarts"

25-02-2012 20:50

Chelsea verloor woensdagavond met 3-1 van Napoli. Spelers als Frank Lampard, Ashley Cole en Michael Essien haalden de basisformatie niet. Zaterdag zat eigenaar Roman Abramovich weer eens op de tribune van Stamford Bridge, hetgeen voor rumoer zorgde.

"Ik ben niet bekend met de agenda van Roman", reageerde Villas-Boas in gesprek met Sky Sports. "Vandaag was hij hier, want er stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Die moesten we winnen. Gelukkig gaan de fans gelukkig huiswaarts."

De Portugese oefenmeester begrijpt dat er druk op de wedstrijd stond. "Onze serie was niet indrukwekkend en dat past ook niet in onze plannen. Het belangrijkste is dat we vanaf nu blijven bouwen", luidde zijn oordeel. Kritiek op het systeem deerde hem niet. "Als we beslissingen maken, dan zijn deze in het voordeel van het team."

Villas-Boas is genoemd als de mogelijke nieuwe trainer van Inter. "Er is op dit moment geen vacature bij Inter en ik zoek ook niet naar een baan. Op dit moment is het onlogisch", besluit de coach.