Messi wederom goud waard voor Barcelona

Messi wederom goud waard voor Barcelona

Gepubliceerd: zondag 11 maart 2012 om 20:52zo 11-03-2012 om 20:52

Voor Messi maakt het eigenlijk niet uit wie of wat de tegenstander is. Na zijn vijf treffers in het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (7-1) was het zondag Racing Santander dat te maken kreeg met 'FC Messi'. 

Leo maakte een kwartier voor rust de 0-1, nadat Andrés Iniesta al eens de lat had geraakt. Mooi was het doelpunt niet, belangrijk en verdiend wel. De thuisploeg kwam er niet aan te pas en mocht blij zijn dat het in de pauze nog maar 0-1 stond.

Na de onderbreking produceerde Messi ook de 0-2. Cesc Fàbregas ging naar de grond, Messi benutte de gegeven strafschop. Het was zijn 230e doelpunt in dienst van FC Barcelona. De 24-jarige sterspeler heeft nu nog maar vijf doelpunten nodig om clubtopscorer aller tijden Rodriguez te evenaren.

De Catalaanse zege kwam vervolgens niet meer in gevaar. Messi zocht nog naar zijn 51e doelpunt van het seizoen, zijn 31e competitietreffer van deze jaargang en de 15e hattrick uit zijn carrière. Ditmaal moest hij het echter doen met twee goals, onder meer omdat Isaac Cuenca zelfzuchtig was.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws