McClaren: In deze fase iedereen nodig

McClaren: "In deze fase iedereen nodig"

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2012 om 13:22di 20-03-2012 om 13:22

De Engelsman bereidt zijn ploeg voor op het competitieduel met De Graafschap van woensdag. Landzaat en Verhoek zijn nog geblesseerd, waardoor zij daar geen deel van uit maken. McClaren had ze graag bij de groep gezien. "In deze fase van de competitie heb je iedereen van de selectie nodig", sprak de coach. 

"Het gaat niet om elf spelers, maar om de gehele groep", legde McClaren uit. "Die moet sterk zijn. Er zijn zes clubs die nu, met nog negen wedstrijden te gaan, voor de titel gaan strijden. We hebben een slechte week achter de rug, maar het seizoen is nog lang. We hebben vijf topwedstrijden in veertien dagen gespeeld. Dat vraagt veel van de spelers."

Landzaat gaf aan dat hij nog niet bezig is met waar hij volgend seizoen speelt. Zijn kuitblessure speelt nog altijd parten. "Ik zit nu in mijn tiende week en het duurt langer dan verwacht", vertelde de middenvelder. "Ik ben hard op weg en hoop er snel weer bij te zijn. Of ik komend seizoen ook bij FC Twente speel? Ik wil nu eerst fit worden. Dat is voor mij het belangrijkste."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws