Vorm: Andere clubs zijn jaloers op Swansea

Vorm: "Andere clubs zijn jaloers op Swansea"

Gepubliceerd: dinsdag 3 april 2012 om 17:45di 03-04-2012 om 17:45

Rodgers, die ook door de bookmakers als favoriet voor het winnen van de onderscheiding wordt gezien, kent een uitstekend debuutseizoen in de Premier League. Alan Pardew, trainer van Newcastle United, is eveneens genomineerd. Beide trainers staan komende vrijdag tegenover elkaar in de Premier League in Swansea.

"Het voetbal dat wij spelen behoort tot het beste in de Premier League en ik denk dat Rodgers manager van het jaar moet worden. Wat wij dit seizoen hebben laten zien is ongelooflijk. Mensen zien onze trainingen niet, maar het niveau is hoog. We werken hard en weten dat over te brengen op het veld", zegt Vorm in de Engelse media.

"We hebben veel vertrouwen en zijn voor niemand bang. Dat hebben we eigenlijk het hele seizoen al laten zien, dat is een groot compliment aan het adres van de trainer", zegt Vorm, die weet heeft van de geruchten dat Rodgers komend seizoen Harry Redknapp zou moeten opvolgen bij Tottenham Hotspur. "Dat is niet ongewoon. Tottenham is een club die goed voetbal wil spelen."

"Rodgers is de beste manager in de Premier League en hij heeft laten zien hoe je kunt spelen, zelfs als je trainer van een kleine club bent. Andere teams zijn behoorlijk jaloers op ons. Spurs is een grote club en het is logisch dat zij bij Rodgers uitkomen wanneer Redknapp vertrekt. Maar ik hoop dat hij blijft. Hij is heel belangrijk voor ons."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws