Herstelde Adler wil terugkeren in nationale elftal

Herstelde Adler wil terugkeren in nationale elftal

Gepubliceerd: zondag 8 april 2012 om 10:00zo 08-04-2012 om 10:00

"Voorgaande week heb ik nog met Joachim Löw gesproken. Hij heeft me het gevoel gegeven dat ik snel weer bij het nationale elftal kan horen als mijn prestaties in orde zijn. Ik geef het spelen voor Duitsland zeker nog niet op. Ik heb tien interlands gespeeld en hoeft me dus aan niemand meer te bewijzen tot wat ik in staat ben als ik fysiek goed ben", aldus de doelman tegenover Bild.

Adler(27) verlaat Bayer Leverkusen na twaalf jaar en zou volgens de berichten in de Duitse media gaan spelen voor Hamburger SV. De benodigde handtekeningen zijn daar echter nog niet voor gezet. "Ik ben medisch gekeurd in Hamburg, maar er is nog niets definitief. Alle betrokken partijen hebben aangegeven dat er in de maand april meer duidelijk moet zijn. Veel langer zal dat zeker niet duren."

Hamburger SV strijdt tegen degradatie. Adler sluit niet bij voorbaat uit dat hij alsnog een handtekening onder een contract zet indien de club komend seizoen op een lager plan moet acteren. "Ik moet het gevoel hebben dat men veel gebruik van mij gaat maken. Ik wil iets nieuws opbouwen. Ik ben pas 27, maar neem al veel ervaring mee naar een club. Het doet me goed als ik op en buiten het veld behulpzaam kan zijn voor de jongere talenten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws