Ferguson: Alleen de zege interesseert me

Ferguson: "Alleen de zege interesseert me"

Gepubliceerd: zondag 8 april 2012 om 21:41zo 08-04-2012 om 21:41

Sir Alex Ferguson vond na afloop dat scheidsrechter Lee Mason geen keus had en Derry wel van het veld moest sturen. De middenvelder beging een overtreding op Ashley Young, die op dat moment echter buitenspel stond. De grensrechter nam dat niet waar, waarop Mason naar de rode kaart greep en een penalty toekende.

"Derry gaf Young net dat zetje dat nodig was om hem uit balans te halen", oordeelde Ferguson. "Ik dacht ook dat hij buitenspel stond, maar we hebben dit seizoen meer van dat soort discutabele incidenten gehad. Derry was de laatste verdediger en dus liet hij Mason geen keuze." Wayne Rooney benutte de penalty, waarna Paul Scholes er in de tweede helft 2-0 van maakte. Het spel van United was echter niet om over naar huis te schrijven.

"Het enige dat mij interesseert is dat we gewonnen hebben. Dat is, als ik eerlijk ben, het enige waar ik momenteel naar kijk", zegt de manager, die tenslotte de inbreng van Scholes op waarde wist te schatten. Sinds zijn terugkeer won Manchester United liefst elf van de twaalf wedstrijden. "Paul is een geweldige, geweldige speler. Je ziet dat hij de controle van vroeger nooit verloren is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws