Huntelaar: Wil zeker kampioen worden met Ajax

Huntelaar: "Wil zeker kampioen worden met Ajax"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2012 om 13:33wo 18-04-2012 om 13:33

"Het is op één doelpunt na niet gelukt. Dat wringt", blikt Huntelaar terug in het magazine. Ondertussen is Ajax hard op weg naar de tweede landstitel op rij. "Natuurlijk gun ik ze de titel, maar dat wilde ik zelf ook bereiken." Een terugkeer bij Ajax is dan ook niet uitgesloten. Ooit.

"Dat is zeker een optie. Ajax is altijd de club geweest waar ik fan van was en waar ik wilde spelen. Dat krijg je er niet uit, hoor. Ik ben nog altijd betrokken bij Ajax, wil zeker nog een keer kampioen worden met Ajax", aldus Huntelaar, die niet vindt dat hij 'te groot' geworden is voor de Eredivisie.

"Ik houd er niet van om te zeggen dat het in het buitenland allemaal beter is. Dat is denigrerend naar de Nederlandse competitie. Als je ziet hoe de Nederlandse clubs het hebben gedaan in de Europa League dan is de kwaliteit wel degelijk aanwezig", zegt Huntelaar, die als voetballer uitkwam in Spanje, Italië en nu Duitsland.

Engeland lijkt Huntelaar ook een mooie stap. "Dat is zeker een optie. Ik houd er wel van om een beetje rond te reizen en van alles in de wereld te zien. De Engelse competitie heb ik nog niet gehad. Dat is wel een competitie die mij aanspreekt, die ik vanaf vroeger al volg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws