Nuytinck baalt enorm van 'kutgoal' PSV

Nuytinck baalt enorm van 'kutgoal' PSV

23-04-2012 09:02

Fabian Eijkhout
EINDHOVEN

"Dit is echt een enorme domper. Dat we het net als in die wedstrijd tegen Heerenveen weer weggeven is echt balen", zei Nuytinck na de nipte nederlaag in het Philips Stadion. "Dit keer stond het beter, we begonnen ook aardig. Maar dan krijgen we zo'n kutgoal tegen, als ik dat zo mag zeggen. En dan komt er nog een tweede achteraan, doodzonde."

In de tweede helft bracht trainer Alex Pastoor enkele defensief ingestelde spelers in de ploeg, waardoor NEC nog verder achteruit ging lopen. Of de club uit Gelderland daarmee de problemen op zich afriep is volgens Nuytinck niet het geval. "Nee, je roept het dan niet over jezelf af. We kunnen heel geconcentreerd spelen. We krijgen nu twee goals tegen, maar dat lag daar niet aan."

"Waarom de trainer voor deze invallers koos, moet je aan de trainer vragen. Naar mijn idee wilde hij wat defensiever ingestelde spelers brengen, dus kan ik het wel begrijpen", vervolgde de centrale verdediger zijn verhaal. "Het is zuur dat we het in de tweede helft nog weggeven, ik baal enorm. Maar we gaan nog steeds voor play-offs voor Europees voetbal. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan, negen punten te halen. We geven niet op."