Galatasaray doet goede zaken in topper

28-04-2012 22:05

Selçuk Inan opende al vroeg in de wedstrijd de score namens Galatasaray. Necati Ates maakte er twee minuten later zelfs 0-2 van, waarna de wedstrijd eigenlijk al was gespeeld. Diezelfde Ates schoot op slag van rust ook de 0-3 tegen de touwen.

Gustavo Colman deed namens Trabzonspor, dat in de Europa League uitgeschakeld werd door PSV, nog wel iets terug, maar via Emmanuel Eboué werd het 1-4 voor Galatasaray. Colman zette met zijn tweede van de avond de eindstand op het scorebord: 2-4.

Galatasaray heeft nu met nog drie wedstrijden te gaan een voorsprong van vijf punten op naaste belager Fenerbahçe. Die laatste club kan de achterstand zondag terug brengen tot twee punten, maar dan moet er wel gewonnen worden van Besiktas.