Mourinho hoeft geen titel meer in ander land

Mourinho hoeft geen titel meer in ander land

04-05-2012 00:32

"Ik heb titels behaald in de vier landen die er toe doen voor mij: mijn thuisland en de drie belangrijkste Europese competities. Ik heb geen behoefte aan nog een titel in een ander land, geen enkele competitie spreekt me nog aan", vertelt Mourinho aan de Portugese televisiezender SIC.

Mourinho haalde ook nog even uit naar de criticasters van Real Madrid, die Barcelona de titel gunden vanwege het mooie spel van de Catalanen. "Mijn ploeg heeft voetbal gespeeld dat tot het beste in de geschiedenis behoort. Maar er zijn enkele verlichte geesten die denken dat er slechts een soort voetbal bestaat."

"Die mensen kennen het voetbal enkel via Google. Ze beweren er iets van te kennen, maar eigenlijk kennen ze er niets van", vervolgt Mourinho, die uitkijkt naar de nieuwe strijd tussen Real en Barcelona volgend seizoen. "Het is een grote verdienste om te winnen van een club als Barcelona. Ze zijn groot en zullen dat ook blijven. Het is aan ons om voort te blijven werken en de titel volgend jaar opnieuw binnen te halen."