VVV: Bruins optie bij behoud Eredivisie-status

VVV: Bruins optie bij behoud Eredivisie-status

Gepubliceerd: woensdag 9 mei 2012 om 16:20wo 09-05-2012 om 16:20

Bruins degradeerde zondag met Excelsior naar de Jupiler League, maar verlaat Woudestein na afloop van zijn contract. VVV trachtte in de winterstop ook al om de 25-middenvelder in te lijven en zal dat nu opnieuw proberen.

"Hij heeft bij Excelsior laten zien dat hij het niveau nog aankan", reageert algemeen directeur Hans Soentjens van VVV aan Voetbal International. "Als we in de Eredivisie blijven, want dat zal voor Bruins een voorwaarde zijn, is hij voor ons absoluut een optie."

Door de onzekerheid over lijfsbehoud of degradatie moet VVV nog even wachten met verlengingen voor de routiniers Jeffrey Leiwakabessy (31) en Dennis Gentenaar (36). Na de play-offs gaat de club in gesprek met de linksback en doelman. Soentjes: "Jeffrey heeft een aanbod van ons in beraad, maar wil volgend seizoen zeker in de Eredivisie spelen. Om diezelfde reden heeft ook Dennis aangegeven te willen wachten."

Linksachter Niels Fleuren heeft al wel zijn trouw aan VVV gezworen door voor een jaar te verlengen. "Niels is een voorbeeldige prof, een jongen uit de regio en wij willen de linksbackpositie graag dubbel bezet hebben", vertelt Soentjes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws