Hamburger SV geeft hoop op Kuyt niet op

Hamburger SV geeft hoop op Kuyt niet op

29-05-2012 11:31

"Natuurlijk houden we spelers in de gaten die Hamburger SV verder kunnen helpen", zegt trainer Thorsten Fink vanaf zijn vakantieadres. "Maar ze zijn financieel gezien niet allemaal haalbaar."

"We moeten geduld hebben en niet overhaast te werk gaan. Ik sta voortdurend in contact met technisch directeur Frank Arnesen. Hij houdt mij op de hoogte van de voortgang van de onderhandelingen", aldus Fink in Bild.

Kuyt kan voor één miljoen euro van Liverpool gekocht worden. De international lijkt echter eerst af te willen wachten wie de nieuwe trainer van de Reds wordt. "Dirk wil eerst het EK spelen", vertelde Arnesen vorige week al.

De Guzman staat onder contract bij het gedegradeerde Villarreal, waar hij hoopt te vertrekken. Arnesen omschreef de Nederlander al als een zeer goede speler. "Maar hij heeft nog niets getekend. Daarom zeg ik verder niets." 

Daarnaast richt HSV het vizier op David Abraham, een 25-jarige verdediger van FC Basel. "We moeten ons in alle linies versterken", zegt Fink, die al met Abraham sprak. "Maar ook met hem moeten we wat langer wachten en poker spelen."