Poulsen: Niet definitief 'nee' gezegd tegen Ajax

Poulsen: "Niet definitief 'nee' gezegd tegen Ajax"

11-06-2012 10:34
6

De verdediger kan terugkijken op een prima seizoen in het shirt van AZ. Een seizoen dat beloond werd met een plek in de EK-selectie van Denemarken en mogelijk Poulsen een mooie transfer oplevert. Interesse is er voldoende. Met name clubs uit Engeland trekken aan de Deen, die in de basiself stond van het elftal dat zaterdag Nederland klopte op het EK.

Concreet ligt er één aanbieding op de eettafel bij de familie Poulsen. Ajax deed de Deen een bod toekomen. De Amsterdammers willen de linksback graag aan de selectie, die al vier Denen telt (Christian Eriksen, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer en vanaf komend seizoen Lasse Schöne), toevoegen. Poulsen houdt de boot in eerste instantie af, hij hoopt op een nieuw avontuur in een andere competitie.

"Ajax heeft me een aanbieding gedaan', bevestigt Poulsen in gesprek met Sporten.dk. In eerste instantie wees de Deen die aanbieding af. "Er zijn veel dingen die meespelen. Maar het boek is niet dicht. Ik heb geen definitief nee gezegd tegen Ajax. We zullen zien hoe het loopt", aldus Poulsen, die het liefst vóór het EK al duidelijk had willen hebben over zijn toekomst.

De voornaamste reden om niet direct op het aanbod van Ajax in te gaan is het feit dat Poulsen al ruim vier jaar in Nederland speelt. "Je wilt jezelf altijd testen in andere competities, grotere uitdagingen zoeken. Ik ben nu al een paar jaar actief in Nederland, ik wil weleens wat anders proberen. Aan de andere kant sluit ik niet uit dat ik in Nederland blijf en voor een nieuwe club zal spelen."