Oranje moet winnen, anders heb ik een probleem

"Oranje moet winnen, anders heb ik een probleem"

11-06-2012 15:36
0

Van der Biezen snapt dat Oranje voor het Sheraton-hotel in Kraków heeft gekozen. "Ik weet dat het Sheraton vrij prijzig is. Het is wel mooi, hoor", aldus de aanvaller tegen Voetbal International. "In Kraków heb je centraal in de stad een prachtig groot plein, met de wereld aan kroegjes en restaurantjes. De mensen zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam."

Omdat Oranje zaterdag het openingsduel verrassend verloor van Denemarken, is een overwinning op Duitsland gewenst. Ook voor Van der Biezen. "Het is te hopen dat Oranje het nog redt, anders heb ik toch een probleem en krijg ik de komende tijd flink veel te horen van mijn Poolse ploeggenoten..."

"Oké, we hebben verloren van Denemarken, maar wat Bert van Marwijk zei klopt: we hebben behoorlijk veel kansen gehad, waarvan er zeker wel een aantal verzilverd had mogen worden", vervolgt de optimistische oud-speler van onder meer FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. "Het kan nog wel, hoor. Woensdag maar winnen van Duitsland dan."

Van der Biezen acht Duitsland niet onverslaanbaar. "Als ik hun eerste wedstrijd zag; Portugal heeft grotere kansen gehad dan de Duitsers zelf. Achterin zijn ze iets zwakker, daar liggen kansen. Het zijn natuurlijk geen slechte spelers, ho even, ik zou het er moeilijk mee hebben, maar het is niet onmogelijk. En Oranje creëert altijd wel kansen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie