Jol ziet opnieuw Fulham-spits naar QPR trekken

Jol ziet opnieuw Fulham-spits naar QPR trekken

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2012 om 16:01ma 18-06-2012 om 16:01

De 31-jarige Johnson maakt transfervrij de overstap, hij wilde zijn aflopende contract bij Fulham niet verlengen. Bij The R's wordt hij herenigd met voormalig Fulham-trainer Mark Hughes en oud-Cottagers-spits Bobby Zamora. Zamora stapte afgelopen seizoen al over naar QPR. Johnson staat te boek als een goalgetter. In totaal vond hij in zijn carrière al 147 keer het net. De achtvoudig Engels international kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur.

Het feit dat hij op Loftus Road bekenden treft, hielp mee in zijn beslissing om voor QPR te kiezen. "Mark Hughes was fantastisch toen ik bij Fulham met hem werkte. Ik kwam net terug van een moeilijke periode na een knieblessure, hij heeft me toen echt geholpen. Het was geweldig om onder hem te spelen. Hij is een toptrainer", zegt Johnson op de officiële website van QPR.

"Als oud-voetballer weet Mark precies wat spelers willen en verwachten. Hij gaat geweldig om met zijn spelers. Hij spreekt dezelfde taal. Mark zei dat het hem een goed idee leek om weer samen te werken. Hij vertelde me over de plannen van de club voor de bouw van een nieuw trainingscomplex en hoe deze club stappen vooruit wil maken. Daar ben ik van onder de indruk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws