Man Utd kondigt komst Kagawa aan

Man Utd kondigt komst Kagawa aan

22-06-2012 20:23

Manchester United bereikte eerder deze maand al een akkoord met Dortmund over een transfersom van bijna twintig miljoen euro. Vrijdag werd Kagawa met succes medisch gekeurd in Engeland, waarna hij zijn handtekening zette onder een contract voor vier seizoenen.

Sir Alex Ferguson reageert op de clubsite van United content op de komst van de Japanner. "Shinji is een geweldige jonge middenvelder met een goede techniek, een uitstekend inzet en een neusje voor de goal. Ik ben erg blij dat hij voor United gekozen heeft. Ik denk dat hij al snel uit zal groeien tot een belangrijke speler. We kijken er naar uit om met hem te werken."

De 23-jarige Kagawa kan zijn geluk niet op nu hij zich officieel 'Red Devil' mag noemen. "Dit is een uitdaging waar ik enorm naar uit kijk. De Premier League is de sterkste competitie ter wereld en Manchester United is een enorm grote club. Dit zijn spannende tijden voor mij en ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten te ontmoeten en mijn eerste minuten te gaan maken."