Brama: Blij dat we weer begonnen zijn

Brama: "Blij dat we weer begonnen zijn"

24-06-2012 14:55

"De voorbereiding is niet de leukste periode van het seizoen, maar ik ben toch blij dat we weer begonnen zijn. Na vier en een halve week vakantie was ik weer helemaal fris. We spelen met de Europese duels snel belangrijke wedstrijden en je merkt aan alles dat we daar nu al naar toe aan het werken zijn", vertelt Brama op de clubsite van FC Twente.

Ook Nicky Kuiper is blij met de start van het seizoen, vooral omdat hij de vorige drie voorbereidingen moest missen door zware blessures. "Ik heb bij FC Twente eigenlijk alleen het eerste seizoen de voorbereiding meegemaakt, vervolgens zorgden blessures dat ik in die periode telkens aan de kant stond. Het is erg fijn er nu wel vanaf het begin bij te zijn en je op een normale manier voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen."

"Ik zeg wel eens, voor de grap, in deze zware voorbereidingstijd heb ik overal last van, behalve van mijn knie. Zo is het toch echt, ik merk niets meer en dat is een geweldig gevoel. Het is voor ons nu zaak fit te worden en te zorgen dat we klaar zijn voor de belangrijke wedstrijden die er aan zitten te komen", aldus Kuiper, die bij FC Twente met Robbert Schilder een extra concurrent gekregen heeft voor de linksbackpositie.