Vorm: Eer om met Van Gaal te werken

Vorm: "Eer om met Van Gaal te werken"

12-07-2012 11:33
2

Zo verschenen en tal van verhalen over de verziekte sfeer binnen de selectie. "Ook op het WK ging er wel eens iets mis, maar daar hoorde je dan niemand over", zegt Vorm tegen NUsport. "Maar omdat we nu slecht presteerden, komen de vreemdste verhalen naar buiten. Het viel eerlijk gezegd allemaal wel mee wat er gebeurde."

Slechte sfeer of niet, bondscoach Bert van Marwijk stapte op door de drie nederlagen in de groepsfase. Binnen twee weken werd Louis van Gaal aangesteld als zijn opvolger. "Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van Van Gaal. Hij is zeer gepassioneerd en is volgens mij de succesvolste Nederlandse clubtrainer aller tijden. Ik vind het een hele eer om met hem te werken."

Bij Swansea City hoopt Vorm komend seizoen te herhalen wat de ploeg vorig jaar liet zien. "Je zou bijna denken dat het niet beter kan dan vorig seizoen. Maar met Jonathan de Guzman (gehuurd van Villarreal) hebben we er een goede voetballer bij. De andere ploegen in de Premier League kunnen hun borst nat maken."

Aan een transfer denkt Vorm in ieder geval (nog) niet. "Er hebben zich nog geen clubs concreet gemeld. Er moet ook wel iets heel bijzonders komen, wil ik Swansea verlaten. Ik heb het daar enorm naar mijn zin."