HSV heeft geen plek meer voor slaande Rajkovic

HSV heeft geen plek meer voor slaande Rajkovic

15-07-2012 13:48
0

Rajkovic kreeg het aan de stok met ploeggenoot Heung-Min Son en ging hem te lijf. Dit deed de Serviër zo wild, dat hij Tolgay Arslan ook nog bewusteloos sloeg. De Turkse Duitser probeerde het vechtende tweetal juist uit elkaar te halen, maar moest dit bekopen met een hersenschudding en een hoofdwond.

Trainer Thorsten Fink heeft het na het voorval helemaal gehad met Rajkovic, die onder zijn leiding geen minuut meer zal spelen bij HSV. "Het is voor mij duidelijk dat hij niet meer terugkomt. Zoiets kan niet. Je moet respect hebben voor een ander", vertelt de woedende coach aan Bild.

Arslan neemt zijn ploeggenoot minder kwalijk en kan zich weinig meer herinneren van de klap waardoor hij het bewustzijn verloor. "Ik heb niet echt gezien wat er gebeurde. Ik zag bloed en was geschokt. Toen werd ik duizelig. Rajkovic heb ik daarna niet meer gezien. Ik ben niet boos op hem."

Eerder maakte HSV bekend dat Rajkovic teruggezet werd naar de beloften, maar ook daar hoeft hij zich nu niet meer te melden. De linkspoot kwam eerder uit voor Chelsea, PSV, FC Twente en Vitesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie