Velthuizen: 'Rutten heeft ogen in zijn rug'

Velthuizen: 'Rutten heeft ogen in zijn rug'

Gepubliceerd: woensdag 25 juli 2012 om 17:50wo 25-07-2012 om 17:50

De oefenmeester is inmiddels drie weken werkzaam in Arnhem en heeft Velthuizen overtuigd. "Je ziet aan kleine dingen dat hij in de top heeft gewerkt. Hij is duidelijk, scherp en ziet alles. Ook als hij met de rug naar je toe staat", merkt de doelman op tegenover Omroep Gelderland.

Donderdag neemt Vitesse het op tegen Lokomotiv Plovdiv, dat vorige week een 4-4 remise uit het vuur sleepte. "We zijn als team verder en conditioneel sterker, maar we moeten aan de bak. Met 4-4 kan alles en 0-1 is voor hen genoeg", zegt Velthuizen, die stelt dat Vitesse in de return beter voor de dag komt. "Als je vier maal scoort, moet het een gewonnen pot zijn voor ons. Deze wedstrijd moeten we over de streep trekken."

Velthuizen kijkt al reikhalzend uit naar volgende week. Dan verwacht hij het steenrijke Anzhi Makhachkala in de derde voorronde van de Europa League te treffen. De club van Guus Hiddink komt met sterren als Samuel Eto'o en Yuri Zhirkov naar Arnhem. "Prachtig natuurlijk om tegen die spelers in Gelredome te kunnen uitkomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws