Pappa naar Heerenveen: Erg enthousiast

Pappa naar Heerenveen: "Erg enthousiast"

13-08-2012 18:13
5

"Ik ben erg enthousiast over deze volgende carrièrestap en mijn transfer naar sc Heerenveen", reageert de Guatemalaan op de website van Chicago Fire. "Mijn focus ligt nu nog bij Fire. Het doel is om met hard werken een plek in de play-offs van de Major League Soccer af te dwingen."

Pappa, momenteel in voorbereiding voor een interland van Guatemala, speelt sinds 2008 voor de club uit Chicago. "Fire gunde mij een enorme mogelijkheid in 2008. Daar ben ik eigenaar Andrew Hauptman en Frank Klopas dankbaar voor. Ze hebben me de afgelopen vier jaar steun en aanmoediging geboden. In mijn laatste wedstrijden wil ik alles geven om de club trots te maken."

De offensief ingestelde speler tekende voor 3,5 jaar in Heerenveen. Javier Leon, als bestuurder verantwoordelijk voor de technische ontwikkelingen bij Chicago Fire, reageert eveneens vol trots: "Marco is een goede speler en heeft hier een grote rol gespeeld de afgelopen jaren. Marco is een echte professional en heeft zich hier echt ontwikkeld."

"We begrijpen de intentie van Marco om in Europa te spelen en verlenen hem hierbij ondersteuning. Het was belangrijk voor ons dat Marco hier het seizoen afmaakt om een plek in de play-offs van de MLS te behalen. We zijn hem dankbaar voor de prestaties namens de club en geloven dat Marco Fire in Europa zal vertegenwoordigen", besluit Leon.