Bologna woedend op Ramirez en agent

Bologna woedend op Ramirez en agent

17-08-2012 19:59
1

Ramirez bereikte al een akkoord met Southampton over een meerjarig contract en claimde samen met zijn zaakwaarnemer dat Bologna ook akkoord was met de Engelse club. Slechts details zouden een transfer nog ophouden, maar dat ziet de Italiaanse middenmoter toch heel anders.

"De situatie ligt veel gecompliceerder als dat de speler denkt", briest president Albano Guaraldi tegenover Sky Sport 24. "Die zaakwaarnemer mag dan wel rond zijn met de Engelsen, wij zijn dat niet. Hun bod is afgewezen en we hebben hen laten weten wat onze eisen zijn. Waarom Gaston dit soort dingen in de media zegt, snap ik niet. En zijn zaakwaarnemer gedraagt zich helemaal belachelijk."

Southampton wil vijftien miljoen euro betalen voor de Uruguayaanse international, terwijl Bologna pas bij een bedrag van twintig miljoen overstag zal gaan. "Ik laat hem alleen gaan voor het juiste bod en dat bod is nog niet binnengekomen. Ik ben geïrriteerd omdat één van mijn spelers praat alsof hij al speler is van een andere club. En dat terwijl er nog absoluut geen akkoord is", vervolgt Guaraldi.

Guaraldi betwijfelt sowieso of Bologna er wel uit zal komen met Southampton. "Ik snap dat de speler een transfer ziet zitten, maar ik kan me niet vinden in zijn timing en gedrag. Alles kan nog afketsen, dus de houding van de speler is veel te prematuur. Wij gaan als club niet mee in de regels die de spelers en zaakwaarnemers voor zichzelf bepalen."