Nieuwe baan Hofland slechts van korte duur

Nieuwe baan Hofland slechts van korte duur

22-08-2012 11:20

De afstand van Cyprus naar Nederland is voor Hofland te groot om met de omstandigheden om te kunnen gaan. Hofland heeft daarom besloten om plaats te maken. In april van dit jaar volgde hij Jordi Cruijff op bij de Cypriotische club. De club heeft zijn besluit geaccepteerd, meldt Hofland op de website van Sport-Promotion.

"Voor mij is dit de beste oplossing", aldus Hofland. "Onder de gegeven omstandigheden is het voor mij en mijn gezin beter om nu in Nederland te zijn. Het is echt zonde dat ik het karwei niet af kan maken. Maar je moet ook oog hebben voor de realiteit. En die zegt dat we terug moeten keren naar Nederland."

"De club toonde alle begrip voor mijn beslissing, we gaan als vrienden uit elkaar. Ik zal me nu gaan richten op het halen van mijn trainersdiploma's. En ik blijft actief voor mijn oude amateurclub Limburgia. Daarna zie ik wel verder wat er op mijn pad komt", besluit Hofland, die als voetballer ook anderhalf jaar voor AEK Larnaca uitkwam. Door chronische enkelklachten moest hij een punt achter zijn loopbaan zetten.