Alles lukt bij Djuricic: Dat heb je soms

Alles lukt bij Djuricic: "Dat heb je soms"

22-08-2012 16:24
2

Dinsdag op de training veranderde alles wat hij aanraakte in goud. "Dat heb je soms. Je kunt ook een periode hebben waarin je van alles probeert, maar dat het steeds niet lukt om te scoren. Ik zit momenteel erg goed in mijn vel. In de laatste vijf duels heb ik drie keer gescoord. Ik voel me goed, en heb vertrouwen", zegt hij op de clubsite.

Tegen Feyenoord verdiende hij een strafschop om de kans zelf te verzilveren. Van 'Kuipvrees' was geen sprake bij Djuricic. "Mentaal was het natuurlijk wel een moeilijk moment, maar van de andere kant vind ik die vijandigheid juist ook wel weer lekker. Ik zei tegen mijn ploeggenoten: 'Ik ga 'm gewoon binnenschieten'. Ik sta ook bovenaan op de lijst van strafschoppennemers. Dan moet je ook niet weglopen voor je verantwoordelijkheid."

"Stapje voor stapje moeten we nu verder gaan groeien. Net als vorig seizoen. Destijds hadden we een heel slecht begin, maar we werden steeds beter. Dat zie ik nu opnieuw gebeuren", voorspelt Djuricic, die donderdag met Heerenveen tegen Molde FK speelt in de Europa League. "Een goede ploeg, met fysiek sterke spelers. We willen natuurlijk winnen, maar een gelijkspel zou voor ons ook best goed zijn denk ik."