Been verliest met Genk van FC Luzern

Been verliest met Genk van FC Luzern

Gepubliceerd: donderdag 23 augustus 2012 om 21:33do 23-08-2012 om 21:33

De wedstrijd kende een furieus begin. FC Luzern schoot als een speer uit de startblokken en dat leidde na vijf minuten al tot een eerste doelpunt. Dimitar Rangelov verschalkte doelman Laszlo Köteles met een gekruist schot. Al kwamen de manschappen van Been al snel op gelijke hoogte via Jelle Vossen, die recent zijn contract verlengde tot de zomer van 2017. De aanvaller trapte een voorzet vanop rechts voorbij doelman David Zibung.

Na een kwartier spelen schilderde Rangelov een vrije trap tegen de lat. Racing Genk was gewaarschuwd. Rode Duivel Christian Benteke kwam amper in het spel voor en de Limburgers konden het leer ook niet in de ploeg houden. Ook Been wist daar niet meteen een antwoord op. Na de pauze zat de wedstrijd lange tijd op slot, tot FC Luzern na een uur spelen nog eens kon uitbreken via Rangelov, maar zonder resultaat.

Twintig minuten voor tijd viel dan het beslissende doelpunt in een matige wedstrijd. Adrian Winter zette Derrick Tshimanga eenvoudig in de wind en trapte het leer naast doelman Köteles. Been greep in door de inbreng van Kennedy en Anthony Limbombe. Racing Genk probeerde de achterstand nog ongedaan te maken, maar slaagde daar niet meer in en liep zo tegen een pijnlijke, maar vermijdbare Europese nederlaag aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: FC Luzern KRC Genk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws