Raitala blijft hoopvol: Vol gas geven

Raitala blijft hoopvol: "Vol gas geven"

29-08-2012 13:11
0

"Ik denk dat we een goede kans maken om door te gaan", vertelt de Fin. "Ondanks dat Molde twee keer tegen ons scoorde, vond ik de ploeg in de vorige wedstrijd niet eens zo heel goed. Wij speelden zelf ook niet super, maar donderdag spelen we thuis voor eigen publiek. Dat kan ons zeker helpen. Als we hard werken met elkaar en strijd leveren, verwacht ik dat we donderdag winnen en de achterstand goedmaken."

"We moeten vanaf het begin, zoals ze dat in Nederland zeggen, vol gas geven", luidt de conclusie van Raitala. Of de international zelf een bijdrage zal leveren is nog ongewis. In de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen NEC, liep hij een liesblessure op. Maandag maakte hij zijn rentree in het beloftenteam.

"Conditioneel moet ik nog verbeteren, want na zestig minuten was ik behoorlijk moe", zegt de speler, vorig seizoen nog uitkomend voor Osasuna. "Maar ik heb geen last meer van mijn blessure, dus ik zou donderdag tegen Molde FK kunnen spelen. De trainer zal uiteindelijk een beslissing maken, maar ik ben er klaar voor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie