Lazio's Diakité ziet niets in Terek Grozny

Lazio's Diakité ziet niets in Terek Grozny

05-09-2012 23:09
0

Diakité weigert zijn contract te verlengen bij Lazio en werd daarom niet ingeschreven voor de Europa League. De Italiaanse subtopper wil de verdediger graag verkopen en ging het gesprek met Terek Grozny dan ook aan, maar de speler zelf ziet een overstap naar Oost-Europa niet zitten.

"We hadden al verwacht dat Diakité niet ingeschreven zou worden voor de Europa League, dat heeft duidelijk met de contractonderhandelingen te maken", aldus zaakwaarnemer Ulisse Savini tegen Radio Sei. "Wij weten niets van Juventus en hebben met geen enkele partij een akkoord bereikt."

"Gisteren ontvingen we een aanbieding van de Russische club Terek Grozny. Die club heeft zich ook officieel gemeld bij Lazio, maar wij zien niets in een overstap naar Rusland. Diakité zal er alles aan doen om weer aan spelen toe te komen. Als dat in januari nog niet gelukt is, gaan we een andere oplossing zoeken."

Lazio wilde het contract van Diakité graag verlengen, maar weigert te voldoen aan het gevraagde jaarsalaris van 1,3 miljoen euro. "Diakité wil de directeuren bewijzen dat hij het geld dat hij heeft gevraagd waard is", sluit Savini af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast