Deschacht: Milan liever twee keer zien winnen

Deschacht: "Milan liever twee keer zien winnen"

17-09-2012 21:10

"Ik had ze liever twee keer zien winnen met 5-0 in hun voorbije thuiswedstrijden, dan hadden we nog kunnen hopen dat ze tegen ons wat nonchalant voor de dag zouden komen. Maar nu is het tegendeel waar, ze zullen gedreven en geconcentreerd op het veld verschijnen omdat ze iets recht te zetten hebben. In deze periode spelen tegen Milan is zeker geen geschenk, eerder een nadeel", zegt de ervaren speler.

Deschacht stond één jaar aan de kant. "Ik heb twee operaties ondergaan en in totaal een jaar gesukkeld met mijn vorm. Ik voel nu wel dat ik veel vertrouwen krijg van de staf en dat doet deugd. Ik moet het nu opnieuw bewijzen op het veld. Ik bekijk het match per match, het komt erop aan te blijven presteren."

?De verdediger beseft wat er van hem én Anderlecht verwacht wordt. "Efficiëntie is het allerbelangrijkste in voetbal. Die ene kans die we misschien zullen krijgen, die moet binnen. En aan de andere kant moeten wij ervoor zorgen dat zij geen kansen krijgen", besluit Deschacht op de clubwebsite.